Диктант ҫырчӗҫ

Йёлана  к.н.  тёрёх: кашни  =улах  Чёваш  Республикинчи  В.рен\  институч.пе  В.рент\  Министерстви  ака  уйёх.н  25-м.ш.нче  пулакан Чёваш ч.лхи кунне  халалласа  «П.т.м  чёваш  диктанч.»  акци  ирттере==.? Кё=ал  ин=ет  мелпе  в.ренетп.р  пулсан  та: =ак  акцие  й.ркелеме  май  тупрёмёр (м.н  кёна =.ннине  шыраттармасть-ши  компьютер  .м.р.!) Патёрьел  район.нчи  Г?Айхи  яч.лл.  +.ньялти  т.п  шкулта  в.ренекенсем  те  =ак  акцие  чылайён  хутшёнма  кёмёл  тур.=% 18  ача: 2  в.рентекен: 1  амёш.? Текста чёваш радио  хум.сем  =инче те: телевидени канал.пе те: телефон урлё та итлеме май пурри .=е пурнё=лама май пач.? Текст  пурне  те  кил.шр.: м.нш.н тесен к.=ех  Аслё +.нтер\ пулнёранпа 75 =ул =итнине уявлама хат.рленетп.р? Акцие  ытларах 6-9  классенче  в.ренекенсем  хутшёнч.=?